Još jedna WordPress stranica

BKC

HIMZO FAZLIĆ: O BKC-u i “Bosanskom bukvaru”

PODJELI
, / 1638
HIMZO FAZLIĆ: O BKC-u i “Bosanskom bukvaru”

Himzo FazlicDa pojasnim, što se tiče kupovine knjige “Bosanski bukvar” i brošure “Bosanska priča” –  BKC stoji iza svih troškova izdavanja knjige, odnosno ja,  Himzo Fazlic. Mi se iskreno nadamo da ćemo prodati ovu vrijednu knjigu na stotine hiljada primjeraka, BKC nema nikakve dotacije od strane države BiH za svoje aktivnosti a BKC pomaže sve Bosanske aktivnosti i incijative . Kupovinom knjige ili slike ili stećka postajete ujedno i donator naših aktivnosti.Ranije sam uputio Apel svim Bosancima svijeta da nas ekonomski podrže, odnosno da sebe podrže, ako hoće da imaju Bosnu.

Ova država kakva jeste nije zainteresirana da ima ovakve centre , ovakve muzeje, biblioteke koji gaje Bosanstvo, građanstvo, ljudstvo i multikulturu – taj dar božiji. Dakle, mi smo se opredjelili za Bosnu i Bosanstvo. Sigurno je da mnogima u opljačkanoj Bosni je skupo nabaviti ovu knjigu ali vi Bosanci – ako ste Bosanci kupite više knjiga  – pa podijelite. Zaradite sevapa.

Ova knjiga je vrijedna i za Srbe u Srbiji i za Hrvate u Hrvatskoj; ova knjiga je vrednija od dosadašnjih udžbenika falsifikovane Bosanske istorije što su je drugi pisali i nama Bosancima nametali !

Ovo Bosanci pišu svoju istoriju i dokazuju svoju opstojnost i drzavnost…