Još jedna WordPress stranica

BKC

SENADE – “ĐE” SU TI BOSANCI NA “TV FACE”? BOSANAC – HIMZO FAZLIĆ: Pismo FACE TV-u, i Senadu Hadžifajezoviću

PODJELI
, / 1290
SENADE – “ĐE” SU TI BOSANCI NA “TV FACE”? BOSANAC – HIMZO FAZLIĆ: Pismo FACE TV-u, i Senadu Hadžifajezoviću
SENADE – “ĐE” SU TI BOSANCI NA “TV FACE”?

Razmišljam i o Face TV-i njegovom osnivaču i vlasniku popularnom novinaru gospodinu Senadu Hadžifejzoviću. I meni se sviđa ali mi je mozak zamutio sa intrevijuima fašista, osuđenih zločinaca i kreatora Bosanske podjele. Daje tako fin i skup medijski prostor Bošnjačkim, Hrvatskim, Srpskim i  Sandžaćkim liderima u Bosni koji dijele Bosnu-  Bosanskim razbijačima koji žele nestanak Bosne!

Jednostavno, Senad nije dobronamjeran. Neka malo sebe preispita; ne znam ni danas da li je Bošnjak ili je Bosanac ili nešto drugo?! Neću ga moliti za izvinjenje ali NEKA se izjasni. Ako je Balaban Nikolina smjela da se izjasni kao Bosanka šta onda reći?!

Senade Hadžifejzoviću –  odgovoran si za gradnju javnog mijenja u Bosni i Hercegovini!

U Bosni imaju i postoje Bosanci koji su vlasnici Bosne, koji ne žele rat, koji žele da grade mir i pomirenje i ujedinjenje na čitavoj BiH teritoriji, koji govore Bosanskim jezikom – a koji ne dobivaju prostor na tvojoj televiziji jer nemaju para – prosto,  opljačkani su, nemaj!

Nemoj misliti Senade Hadžifejzoviću da smo mi Bosanci nestali – nismo! – probudili smo se. Shvati Senade da je Bosna Bosanska i vlasništvo Bosanaca.

Pozdrav od Himze Fazlića,  zadrtog Bosanca koji govori Bosanskim jezikom, a razumije i  Srpskohrvatski. Bosnjački mi je stran! I Fašizam mi je stran, Senade!

Himzo Fazlic Örebro, Örebro County, Sweden ·